Terug

Verzending & retourneren

Wij verzenden alle bestellingen in samenwerking met Bpost. Hiervoor heb je de keuze uit 2 verschillende leveringsopties:

1.Thuislevering

Je pakje wordt op het door jou gekozen adres afgeleverd door de postbode. Dit is vaak tijdens de kantooruren. 

2.Ophalen bij een Bpost afhaalpunt

Geef bij verzendmethode aan dat je je bestelling wilt ophalen in een bpost-punt. Je zal een mail of SMS ontvangen zodra hij beschikbaar is voor afhaling. Het handige is dat dit vaak na de werkuren ophaalbaar is. Zo kies jij wanneer het voor jou past!

Zoek een bpost afhaalpunt in de buurt.

OPHALEN

Kom je graag je bestelling zelf ophalen of wil je graag persoonlijk geholpen worden bij jouw keuze? Neem telefonisch of per mail contact met ons op  om te bekijken wanneer het mogelijk zou zijn langs te komen.

Adres:
Bedrijvencentrum Zaventem
Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem

 

RETOURNEREN

Probleem met je toestel? Download ons retourformulier en zend je toestel aan ons retour.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de aankoop te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door de door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit heeft.

Je hebt tot 14 dagen de tijd om je product te retourneren na aankoop. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Om gebruik te kunnen maken van het herroepingsrecht, dien je ons hier alvorens van op de hoogte te stellen. Hiermee ga je een overeenkomst met ons aan tot het herroepen / retourneren van één of meerdere producten.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij ontvangen de producten, inclusief verpakking, graag in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd retour. Voldoet je retour niet aan onze eisen, dan zullen wij deze aan je terug sturen.

Adres voor herroeping:
Reswipe
Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Reswipe BE0542.465.669 9.3 / 10 - 1842 beoordelingen @ Webwinkelkeur