Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hoogste kwaliteit refurbished

  Elke iPhone ondergaat een strenge controle op meer dan 50 testpunten door onze ervaren Apple experts. Als extra gemoedsrust geniet je van 2 jaar garantie en nieuwe accessoires!

  Help mij kiezen

  iPhone XS

  Refurbished iPhone XS kopen en tot wel 50% besparen voor een prachtig toestel? Met een iPhone XS van reswipe ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en 2 jaar garantie! Compleet geleverd met nieuwe accessoires. Toon meer

  Kleur

  Prijs

  -
  8 Producten

  De refurbished iPhone XS is voorzien van een dubbele camera met een groothoek en een tele-lens. Hierdoor kan je prachtige portretfotos nemen en beter in- & uitzoomen. Door de A12 chip is deze uitstekend om mee te multi-tasken en meteen 20% energiezuiniger dan zijn voorganger. De iPhone XS beschikt over een Super Retina OLED display dat de kleuren nog beter kan weergeven dan bij LCD schermen. Dit alles maakt de iPhone XS is een ware prijs/kwaliteit topper.

   

  Garantie & service:

  Je ontvangt steeds 2 jaar garantie op je telefoon en zorgen ook na je aankoop voor een optimale dienstverlening.

  Zo maken we komaf met de standaard 5 à 8 weken reparatietijd waar grote electronica ketens je zonder schroom op laten wachten. Door onze jarenlange ervaring en eigen reparatiedienst kan 95% van alle defecten binnen 72 uur hersteld worden. Als extra dienstverlening kan je ook fysiek terecht in ons servicepunt te Zaventem voor een herstelling.

   

  De Hoogste refurbished standaard:

  Al onze telefoons zijn afkomstig uit het bedrijfsleven of winkel retouren. Bij binnenkomst worden deze grondig getest volgens ons 63-delig stappenplan. In tegenstelling tot andere refurbished aanbieders worden er uitsluitend functionele toestellen ingekocht. Geen toestellen met een historiek van schade of goedkope onderdelen dus. Met dit streng selectieproces onderscheiden wij ons en ben jij zeker van een technisch als nieuw toestel, waar je nog jaren plezier aan hebt!

   

  Cosmetische conditie:

  Hoe belangrijk is het uiterlijk voor jou? Een binnenkant die als nieuw werkt kunnen we alvast garanderen. Wat de buitenkant betreft hebben wij ervoor gekozen om onze toestellen in 3 verschillende varianten aan te bieden. Zo is er voor elk budget een voordelig toestel beschikbaar. Onze populairste categorie is de conditie: Zeer goed.

  Graag meer info en voorbeeldfoto’s? Klik hier.

   

  Bekijk de inhoud:

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking