Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Batterijtips en optimalisatie

  6 Tips om het Batterijverbruik van je iPhone te Optimaliseren

  Ben je het zat om constant op zoek te zijn naar een stopcontact? Heb je het gevoel dat je iPhone-batterij sneller leegloopt dan je zou willen? Geen zorgen! Met een paar eenvoudige aanpassingen aan de instellingen van je iPhone kun je het batterijverbruik aanzienlijk verbeteren. Hier zijn vijf handige tips om je te helpen het meeste uit je batterij te halen:

  1. Gebruik de Donkere Modus:

   De donkere modus verandert de heldere achtergronden van je apps naar donkere tinten, waardoor er minder energie nodig is om het scherm te verlichten, vooral op iPhones met OLED-schermen.

   Om de donkere modus in te schakelen, ga je naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid en selecteer je Donkere modus. Hiermee veranderen niet alleen de ingebouwde apps, maar ook veel populaire apps passen zich aan de donkere modus aan.

   Door de donkere modus te gebruiken, vermindert niet alleen het batterijverbruik, maar het kan ook vermoeidheid van de ogen verminderen, vooral bij gebruik van je iPhone in omgevingen met weinig licht.

   Kortom, maak gebruik van de kracht van de donkere modus om zowel je batterijduur te verbeteren als je kijkervaring te optimaliseren!

  2. Schermhelderheid aanpassen: Het scherm van je iPhone is een van de grootste energieverslinders. Door de helderheid van je scherm aan te passen aan de omgevingslichtomstandigheden kun je het batterijverbruik verminderen. Ga naar Instellingen > Helderheid en achtergrond en schakel de automatische helderheid in. Op deze manier past je iPhone de helderheid van het scherm automatisch aan, wat resulteert in een lager energieverbruik.

  3. Schakel locatiediensten uit voor niet-essentiële apps: Veel apps op je iPhone gebruiken locatiediensten, zelfs wanneer je ze niet actief gebruikt. Dit kan leiden tot aanzienlijk batterijverbruik. Ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen en schakel locatiediensten uit voor apps die je niet echt nodig hebt om je locatie bij te houden. Je zult versteld staan ​​hoeveel langer je batterij meegaat!

  4. Beheer achtergrond-apps: Achtergrondactiviteit van apps kan ook de batterijduur verkorten. Gelukkig kun je dit beheren door naar Instellingen > Algemeen > Vernieuw op achtergrond te gaan. Hier kun je kiezen welke apps wel en niet mogen vernieuwen op de achtergrond. Schakel deze functie uit voor apps die je niet continu bijgewerkt hoeft te hebben, zoals sociale media-apps.

  5. Activeer de energiebesparingsmodus: Als je batterij bijna leeg is en je hebt geen toegang tot een oplaadpunt, kun je de energiebesparingsmodus inschakelen. Ga naar Instellingen > Batterij en schakel de energiebesparingsmodus in. Dit vermindert de prestaties van je iPhone, maar kan de levensduur van je batterij aanzienlijk verlengen door achtergrondactiviteit te verminderen en visuele effecten te beperken.

  6. Schakel pushmeldingen en fetchen van e-mail uit: Pushmeldingen en het continu ophalen van nieuwe e-mails kunnen ook je batterij leegmaken. Ga naar Instellingen > E-mail > Nieuwe gegevens en schakel pushmeldingen uit. Stel in plaats daarvan handmatige ophaalintervallen in voor je e-mailaccounts. Op deze manier bepaal je zelf wanneer je iPhone e-mails ophaalt, wat resulteert in minder batterijverbruik.

  Met deze eenvoudige aanpassingen aan de instellingen van je iPhone kun je het batterijverbruik aanzienlijk verminderen en langer genieten van je apparaat zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Probeer ze vandaag nog uit en ervaar het verschil!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking